Top

Bohács: ellehetetlenülnek a szegedi vállalkozások

Fotó: Gémes Sándor

bohacs1A szegedi és környékbeli vállalkozások az átgondolatlan várospolitika miatt kerülhetnek lehetetlen helyzetbe – vallja Bohács Zsolt, Csongrád megye 3. számú választókörzetének Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltje. Úgy látja, hogy példaértékű, mennyi akaraterő és tettvágy van szegedi munkaadókban, akik alapjai lehetnek az új magyar gazdaság felépítésének.

„A magyar gazdaságnak magyar lábakon kell állnia, és ez a láb itt, Szegeden is a magyar kis- és középvállalkozásokat jelenti. Szembe kell nézni azzal a kettősséggel, ami ma a vállalkozókat jellemzi. Egyfelől azt érzem, hogy úrrá lesz rajtuk az elkeseredés, mivel elképesztő terhek vannak rajtuk, és napról napra azzal kell szembesülniük, hogy a politika cserbenhagyta őket” – nyilatkozta lapunknak Bohács. „Épp azokat, akik ma a magyar munkavállalók 60%-át foglalkoztatják, és akik nélkül nem lehet stabil gazdaságot építeni. Másrészt a szegedi vállalkozók tele vannak ötlettel, energikusak, és ég bennük a tettvágy.
A politikának az a feladata, hogy mind a jogi, mind a gazdasági feltételeit megteremtse annak, hogy a vállalkozásokban lévő energia végre valós eredményeket tudjon produkálni.” A Fidesz-KDNP képviselőjelöltje szerint felelősen cselekvő politikai vezetés nem lehetetleníti el őket úgy, ahogy azt az MSZP-s önkormányzat jelenleg is teszi. „A Botka-féle városvezetés érzéketlenségét mi sem mutatja jobban, minthogy látszatberuházások érdekében lehetetlen helyzetbe hozza a helyi vállalkozókat” – így a képviselőjelölt. „A belvárosi üzleteket meg sem lehet közelíteni a feltúrt városban. Nem véletlenül alakítottak saját érdekképviseleti szövetséget a helyi vállalkozók. Számtalan üzlet zárta be kapuit az elmúlt hónapokban, a drasztikus bevételkiesés miatt családok lehetetlenültek el. A belvárosban lassan parkolni sem lehet, ugyanakkor szomorúan hallom, hogy újabb parkolóhelyeket fog felszámolni a szegedi vezetés” – mondta el Bohács Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig 8 hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.167.29.212 IP címről szól hozzá.

 • 8. Brooklyn hozzászólt ekkor: 2014. április 5., szombat, 6:16 du.
  Válaszolok

  I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this site. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing abilities has encouraged me to get my own site now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a great example of it.

 • 7. Pedro hozzászólt ekkor: 2014. június 29., vasárnap, 10:11 du.
  Válaszolok

  Hi there! I just would like to offer you a huge thumbs up for your excellent information you have here on this post. I will be returning to your blog for more soon.

 • 6. Harper hozzászólt ekkor: 2014. július 1., kedd, 6:19 du.
  Válaszolok

  I am accordingly in high spirits to recite this. This is the type of info that needs to ensue specified and not the unintended cant that’s on the further blogs. Value your sharing this furthermost doc.

 • 5. Natalie hozzászólt ekkor: 2014. július 4., péntek, 10:25 de.
  Válaszolok

  TY for posting, it was very handy and told a lot. Can one reference a number of this on my page if I include a reference to this site?

 • 4. Layla hozzászólt ekkor: 2014. július 4., péntek, 2:56 du.
  Válaszolok

  I really like your wordpress design, exactly where would you download it from?

 • 3. Garth hozzászólt ekkor: 2014. július 5., szombat, 4:58 de.
  Válaszolok

  I just added this weblog to my feed reader, wonderful stuff. Can not get enough!

 • 2. Lauren hozzászólt ekkor: 2014. július 5., szombat, 6:42 de.
  Válaszolok

  It’s near awkward to attain educated nation in this exact focus, excluding you sound comparable you get what you’re talking about! Thanks

 • 1. Coach Handbags Clearance hozzászólt ekkor: 2014. szeptember 27., szombat, 2:12 de.
  Válaszolok

  coach bags
  [url=http://www.hardpresseditions.com/coach1.html]Coach Handbags Clearance[/url]
  Coach Handbags Clearance

Ugrás az oldal tetejére
Bottom