Top

Bohács: ellehetetlenülnek a szegedi vállalkozások

Fotó: Gémes Sándor

bohacs1A szegedi és környékbeli vállalkozások az átgondolatlan várospolitika miatt kerülhetnek lehetetlen helyzetbe – vallja Bohács Zsolt, Csongrád megye 3. számú választókörzetének Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltje. Úgy látja, hogy példaértékű, mennyi akaraterő és tettvágy van szegedi munkaadókban, akik alapjai lehetnek az új magyar gazdaság felépítésének.

„A magyar gazdaságnak magyar lábakon kell állnia, és ez a láb itt, Szegeden is a magyar kis- és középvállalkozásokat jelenti. Szembe kell nézni azzal a kettősséggel, ami ma a vállalkozókat jellemzi. Egyfelől azt érzem, hogy úrrá lesz rajtuk az elkeseredés, mivel elképesztő terhek vannak rajtuk, és napról napra azzal kell szembesülniük, hogy a politika cserbenhagyta őket” – nyilatkozta lapunknak Bohács. „Épp azokat, akik ma a magyar munkavállalók 60%-át foglalkoztatják, és akik nélkül nem lehet stabil gazdaságot építeni. Másrészt a szegedi vállalkozók tele vannak ötlettel, energikusak, és ég bennük a tettvágy.
A politikának az a feladata, hogy mind a jogi, mind a gazdasági feltételeit megteremtse annak, hogy a vállalkozásokban lévő energia végre valós eredményeket tudjon produkálni.” A Fidesz-KDNP képviselőjelöltje szerint felelősen cselekvő politikai vezetés nem lehetetleníti el őket úgy, ahogy azt az MSZP-s önkormányzat jelenleg is teszi. „A Botka-féle városvezetés érzéketlenségét mi sem mutatja jobban, minthogy látszatberuházások érdekében lehetetlen helyzetbe hozza a helyi vállalkozókat” – így a képviselőjelölt. „A belvárosi üzleteket meg sem lehet közelíteni a feltúrt városban. Nem véletlenül alakítottak saját érdekképviseleti szövetséget a helyi vállalkozók. Számtalan üzlet zárta be kapuit az elmúlt hónapokban, a drasztikus bevételkiesés miatt családok lehetetlenültek el. A belvárosban lassan parkolni sem lehet, ugyanakkor szomorúan hallom, hogy újabb parkolóhelyeket fog felszámolni a szegedi vezetés” – mondta el Bohács Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig egy hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.204.67.26 IP címről szól hozzá.

  • 1. Brooklyn hozzászólt ekkor: 2014. április 5., szombat, 6:16 du.
    Válaszolok

    I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this site. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing abilities has encouraged me to get my own site now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a great example of it.

Ugrás az oldal tetejére
Bottom